NBA

Ίρβινγκ: «Απογοήτευσα τους Σέλτικς-Να τελειώσω την καριέρα μου στους Νετς»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε δημόσια αυτοκριτική.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί δημόσια πως απέτυχε στους Σέλτικς. Στην media day των Νετς δήλωσε με παρρησία πως απογοήτευσε τους συμπαίκτες του.

«Η απώλεια του παππού μου στην αρχή της σεζόν με επηρέασε. Η χαρά του παιχνιδιού είχε φύγει από μέσα μου και αυτό το συναίσθημα με ακολούθησε σε όλη τη σεζόν. Δεν έκανα ό,τι έπρεπε για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτές τις μάχες και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου με στους Σέλτικς, γιατί δεν τους πρόσφερε όσα μπορούσα, από άποψη ηγετικής παρουσίας. Τώρα όμως είμαι εδώ, στους Νετς, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και έτοιμος να βοηθήσω», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε για τη συνύπαρξή του με τον Κέβιν Ντουράντ στους Νετς: «Θέλαμε να κλείσουμε μαζί τις καριέρες μας και ποιο καλύτερο μέρος για να το κάνουμε στο Μπρούκλιν;».

Αίσθηση προκάλεσε, δε, η ατάκα του για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, που θα χάσει όλη τη σεζόν. «Όλοι ξέρουμε πως ο Κέβιν δεν ήταν έτοιμος για να παίξει στον πέμπτο τελικό. Ήταν για να πουλήσουν ένα προϊόν. Στους Νετς κανένας δεν πρόκειται να τον πιέσει να επιστρέψει πριν να είναι 100% έτοιμος», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x