Euroleague

Οσμάν: «Αν χώριζαν το ρόστερ του Παναθηναϊκού σε δύο ομάδες, πιθανότατα θα έφταναν και οι δύο Final Four»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 94-79 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνέχισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε 94-79 της Μπάγερν Μονάχου στο «νέο» ΟΑΚΑ.

Ο Τσεντί Οσμάν «συστήθηκε» στο κοινό των «πρασίνων» σε αυτό το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, και το έκανε με ένα τρίποντο και ένα πολύ θεαματικό κάρφωμα κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, ξεσηκώνοντας το κοινό στο «πόδι».

Μετά την αναμέτρηση, ο Τούρκος φόργουορντ μίλησε για το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και τόνισε πως ακόμη η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε στο πολύ μεγάλο ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αmerikanos24:

Για την πρώτη του εμπειρία στο ΟΑΚΑ:

Ήταν σίγουρα υπέροχα. Ξέρεις, ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Και προφανώς είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Oπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και τώρα, έχουμε να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι μια μακρά σεζόν. οπότε θα χρειαστούν πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση. Αλλά, ξέρετε, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ενάντια σε μια καλή ομάδα που προφανώς κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας. Οπότε ναι, είμαστε χαρούμενοι.

Για την προσωπική του απόδοση:

Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω. Ξέρετε, πέρασα επτά χρόνια στο NBA. Ξέρεις, δεν με κράτησαν απλά… επειδή ήμουν καλό παιδί στο ΝΒΑ. Οπότε προφανώς μπορώ να προσφέρω πολλά. και ναι, θα πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην Ευρωλίγκα, αλλά πραγματικά το πιο το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι πήραμε τη νίκη απόψε είναι μια μακρά σεζόν. Είναι μια μακρά σεζόν. Παίζουμε πολλά παιχνίδια, απλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν στόχο που είναι να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα.

Για την ποιότητα του Παναθηναϊκού:

Όλοι παίζουν σκληρά. Ξέρετε, έχουμε μια, έχουμε μια μεγάλη ομάδα. Όπως είπες, είμαστε πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι, αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό είναι πολύ καλό. Ξέρεις, το να έχεις, να έχεις ένα …πολλούς παίκτες, έχοντας πολλούς… σπουδαίους παίκτες, σε μια ομάδα με 14 παίκτες και πιθανόν εάν μας χώριζαν σε δύο ομάδες και οι δύο θα έφταναν στο Φάιναλ Φορ. Αυτό είναι το είδος της ομάδας που έχουμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Και, ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x