Ελλάδα

Γενναιόδωρη πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου: Δώρισε 1500 καθίσματα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μία γενναιόδωρη κίνηση, καθώς δώρισε 1500 καθίσματα στην ομάδα του Παμμηλιακού, ώστε να τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Σε μία πολύ γενναιόδωρη προσφορά προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Παμμηλιακού, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δώρισε 1500 καθίσματα από αυτά που αντικαταστάθηκαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Υπενθυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν ο Γιαννακόπουλος είχε προχωρήσει σε μία ανάλογη κίνηση, δωρίζοντας 600 καθίσματα στον Αετό Ανωγείων για το γήπεδο του κρητικού συλλόγου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παμμηλιακού:

Σε μία πολύ γενναιόδωρη προσφορά για τον σύλλογο μας προχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς μας δώρισε 1500 καθίσματα με σκοπό να τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Βαμβακάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεγάλη αυτή προσφορά στον Παμμηλιακό και κατ επέκταση σε όλους τους Μηλιούς, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα αθλητικά γεγονότα με περισσότερη άνεση.

Επίσης, ευχαριστούμε τον project manager και διευθύνων σύμβουλο της «White Veil» (εταιρία που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ ), κ. Βαγγέλη Χρυσοχόο για τις ενέργειες του.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συμπατριώτη μας, επιχειρηματία, κ. Πέτρο Σακελλαρίου για τη διαμεσολάβηση του.

Κινήσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όλους όσους ασχολούνται, καθώς νιώθουν ότι υπάρχουν ισχυροί επιχειρηματίες που μοιράζονται το ίδιο μεράκι και αγάπη.

Πλέον, έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την παραχώρηση των καθισμάτων στον Δήμο Μήλου, που με τη σειρά του θα αναλάβει την τοποθέτηση τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x