NBA

Γκομπέρ: «Δεν μιλούσαμε με τον Μίτσελ για ένα διάστημα»

Ο Ρούντι Γκομπέρ επιβεβαίωσε τη ρήξη στη σχέση του με τον έτερο σταρ των Τζαζ λόγω του κορωνοϊού, αλλά τόνισε πως πλέον είναι ξανά σε επικοινωνία.

Ο Ρούντι Γκομπέρ έκανε λόγο για ρήξη που πλέον έχει αποκατασταθεί στις σχέσεις του με τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο τελευταίος ήταν έξαλλος με τον Γάλλο σέντερ, όταν εκείνος φέρθηκε απερίσκεπτα και μετέδωσε τον κορωνοϊό σε μέλη της ομάδας.

«Είναι αλήθεια πως δεν μιλούσαμε για λίγο καιρό μετά από αυτό, αλλά μιλήσαμε πριν λίγες μέρες. Είμαστε και οι δύο έτοιμοι να επιστρέψουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Γκομπέρ.

«Δεν είναι θέμα έλλειψης επαγγελματισμού. Όλοι έχουν διαφορετικές σχέσεις και δεν είναι ποτέ τέλειες. Έτσι και οι σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν τέλειες. Όμως όλοι μας θέλουμε το ίδιο πράγμα, να κερδίζουμε. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τσακωμός. Εδώ πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά και το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε και να βγάλουμε κάτι θετικό. Εκεί έχω εστιάσει τώρα», πρόσθεσε ο κορυφαίος αμυντικός της περασμένης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x