NBA

Επιστροφή στις νίκες οι Κλίπερς, σε ελεύθερη πτώση οι Μάτζικ (video)

Οι Λος Άτζελες Κλίπερς παρουσιάστηκαν αγριεμένοι απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, τους οποίους κέρδισαν εύκολα με σκορ 120 – 95 στο «Amway Center».

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση εμφανίστηκαν τα ξημερώματα οι Λος Άτζελες Κλίπερς, οι οποίοι συνέτριψαν εκτός έδρας τους Ορλάντο Μάτζικ με 120 – 95.

Για τους νικητές, σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Λούι Ουίλιαμς, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους (7/13 σουτ και 5/5 τρίποντα), μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε.

Άξιος συμπαραστάτης του, ο Τομπίας Χάρρις με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά, κορυφαίος των Μάτζικ ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς που έκανε νταμπλ - νταμπλ, με 22 πόντους (10/21 σουτ και 1/3 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ, σε 32 λεπτά συμμετοχής. Με την επίδοση αυτή, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ανέβηκε στην όγδοη θέση (6.615 πόντους) της λίστας των κορυφαίων σκόρερ, στην ιστορία του οργανισμού.

Σε άσχημη βραδιά βρέθηκε ο Άαρον Γκόρντον, με μόλις 4 πόντους (2/5 σουτ) στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε ενώ το νούμερο δύο επιλογή του εφετινού «draft», Μο Μπάμπα, σημείωσε 7 πόντους, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, στα 19 λεπτά συμμετοχής του.

Το αποτέλεσμα αυτό, οι Κλίπερς μπήκαν στην οκτάδα της Δύσης με ρεκόρ νικών/ηττών 5-4 ενώ οι Μάτζικ στην δωδέκατη θέση της Ανατολής με ρεκόρ νικών/ηττών 2-6.

Δείτε το βίντεο:



Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x