NBA

Αρνητικά εντός έδρας ρεκόρ για Ρόκετς (video)

Οι Χιούστον Ρόκετς ηττήθηκαν τα ξημερώματα εντός έδρας από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς με σκορ 104 – 85, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν τόσο την καθοδική τους πορεία στην σεζόν όσο και τα αρνητικά ρεκόρ.

Η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ δεν εξελίσσεται καλά για τους Χιούστον Ρόκετς , καθώς απέναντι στους Μπλέιζερς κατέγραψαν την τέταρτη σερί εφετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία συνδυάστηκε και με αρνητικά ρεκόρ για τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Για την ακρίβεια, οι 85 πόντοι που πέτυχαν οι «ρουκέτες» αποτελεί την χαμηλότερή τους επιθετική παραγωγή στο σπίτι τους, από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μάικ Ντ’ Άντονι.

Επιπλέον, η ομάδα από το Χιούστον εξακολουθεί να μην έχει κερδίσει την εφετινή σεζόν στην έδρα της, το «Toyota Center», αφού έχει σημειώσει αρνητική επίδοση 0-4, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την περσινή της απόδοση εντός έδρας, όπου είχε καταγράψει το καλύτερο ρεκόρ της Λίγκας, με απολογισμό 34 νίκες και μόλις 7 ήττες.

Οι Ρόκετς την φετινή σεζόν, σε σύνολο 6 αγώνων έχουν μόλις μια νίκη και πέντε ήττες, μια εξέλιξη που τους έχει τοποθετήσει στην 14η θέση της δυτικής περιφέρειας.

Δείτε το βίντεο:






Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x