NBA

Απάντησε ο Κερ στον Τραμπ: «Ο θεσμός του προέδρου κάποτε είχε αξιοπρέπεια και σεβασμό»

Ο Στιβ Κερ δεν άφησε ασχολίαστα όσα του καταλόγισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρομοίασε τον Στιβ Κερ με φοβισμένο παιδί που δεν ήθελε να πει την γνώμη του για την διαμάχη μεταξύ ΝΒΑ και Κίνας θέλοντας να προστατεύσει τα συμφέροντα της λίγκας και όχι της πατρίδας του. Ο προπονητής των Γουόριορς δεν άφησε τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

«Παιδάκι; Ναι, πριν λίγο έπαιζα με το πατίνι μου. Είναι μια ακόμη από τις περιπτώσεις που επιλέγει έναν προβεβλημένο άνθρωπο για να κάνει το κομμάτι του. Χθες και σήμερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Έτσι πάει το πράγμα πλέον. Και το τσίρκο συνεχίζεται», ανέφερε ο Κερ και συνέχισε:

«Μου δόθηκε η δυνατότητα να συναντήσω πέντε προέδρους των ΗΠΑ πριν τον Τραμπ. Πρώτος ήταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που μας κάλεσε το 1984 στον Λευκό Οίκο λίγο καιρό αφότου ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση. Δεν έχει να κάνει με πολιτικές επιθέσεις. Ο θεσμός του προέδρου κάποτε είχε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Όλα αυτά έχουν γκρεμιστεί πλέον. Ελπίδα μου είναι να βρούμε έναν ώριμο άνθρωπο για να συσπειρώσει τους πάντες και να ξαναβρούμε αυτή την αξιοπρέπεια στο οβάλ γραφείο. Πιστεύω πως θα γίνει στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x