NBA

«Αγνοεί τις οδηγίες του Γουόλτον ο ΛεΜπρόν!»

Διακοσμητικό… ρόλο έχει ο Λουκ Γουόλτον στον πάγκο των Λέικερς όταν είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πεντάδα, καθώς σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο «Βασιλιάς» δεν δίνει καμία σημασία στις οδηγίες του!

Οι Λέικερς έχουν δώσει ήδη 20 παιχνίδια στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, είναι στο 11-9 στη ΛεΜπρόν Τζέιμς… εποχή και έτσι υπάρχει ένα σημαντικό δείγμα για τον ρόλο του Λουκ Γουόλτον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σκάουτερ της λίγκας, όταν είναι στο παρκέ ο «Βασιλιάς» πράττει αυτοβούλως, χωρίς να δίνει σημασία στα συστήματα που έχει σχεδιάσει ή ζητάει ο προπονητής του στην ομάδα του Λος Άντζελες. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των «λιμνανθρώπων» φέρεται να μην κοιτάει καν τα όσα λέει κατά τη διάρκεια του ματς ο Γουόλτον.

«Οι σκάουτερ έχουν παρατηρήσει πως όταν ο Τζέιμς έχει την μπάλα, κοιτάει σπάνια τον πάγκο, για να πάρει οδηγίες από τον Λουκ Γουόλτον. Ακόμη και όταν τα έχει δει, τον αγνοεί και κάνει αυτό που θέλει εκείνος. Ο Γουόλτον έχει προσαρμοστεί σε αυτό και τώρα ο Τζέιμς τρέχει το πλάνο, με τον Γουόλτον να τον αφήνει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα του «silverscreenandroll.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x