NBA

Από νωρίς προβλήματα: Χάνει την preseason ο Λέοναρντ, ανησυχία στους Κλίπερς!

Ο Καγουάι Λέοναρντ θα χάσει όλη την preaseason για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι ανησυχούν για την κατάστασή του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων!

Ο Καγουάι Λέοναρντ αποτελεί έναν σπουδαίο μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα βραβεία MVP Τελικών στο NBA με διαφορετικές ομάδες (Σπερς 2014, Ράπτορς 2019).

Παράλληλα, όμως, πρόκειται για έναν από τους πιο ευπαθείς παίκτες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, όντας περισσότερο... απών παρά παρών στις υποχρεώσεις της εκάστοτε ομάδας του τα τελευταία χρόνια, λόγω συχνών προβλημάτων τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν.

Μάλιστα, ο 33χρονος φόργουορντ έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των Λος Άντζελες Κλίπερς, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Ο Λέοναρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο και θα χάσει όλη την preaseason, ωστόσο στην ομάδα του LA είναι επιφυλακτικοί, περιμένοντας να δουν αν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για την έναρξη της κανονικής διάρκειας σε λιγότερο από 10 μέρες.

Τα τελευταία χρόνια, οι τραυματισμοί του «Klaw» είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Κλίπερς έχουν εν πολλοίς απογοητεύσει. Τη σεζόν 2022-23 έπαιξε μόλις 52 παιχνίδια της Regular Season, ενώ στα playoffs τραυματίστηκε στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα η ομάδα του να αποκλειστεί από τους Σανς.

Πέρυσι, κατάφερε να πατήσει παρκέ για 68 από τα 82 παιχνίδια, όμως στην postseason τα προβλήματα του χτύπησαν και πάλι την «πόρτα», με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το μεγαλύτερο μέρος της σειράς με τους Ντάλας Μάβερικς, την οποία οι Κλίπερς έχασαν στα έξι παιχνίδια, γνωρίζοντας αποκλεισμό στον πρώτο γύρο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Λέοναρντ έχει κατά μέσο όρο 20,0 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 3,0 ασίστ και 1,7 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x