Ελλάδα

Ράιτ: «Είμαστε πολλοί παίκτες και δουλεύουμε για να χτίσουμε τη χημεία που θέλουμε»

Μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια (14/09, 78-66), Ο Μόουζες Ράιτ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη νέα σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του διεθνές τουρνουά Crete International Basketball Tournament, μετά τη νίκη του επί της Βίρτους Μπολόνια με 78-66 (14/09). Εκεί όπου ήδη έχει προκριθεί και τον περιμένει η Φενέρμπαχτσε.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Μόουζες Ράιτ παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τη χημεία που έχει αρχίσει να δημιουργεί η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πλέον υπάρχουν αρκετοί παίκτες, ενώ ευχήθηκε στον Φαλ να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόουζες Ράιτ:

Για το αν μαθαίνει ελληνικά: «Όχι δεν μαθαίνω (σ.σ. γέλια). Είναι πολύ δύσκολα. Με μαθαίνουν συμπαίκτες και φίλοι που έχω στην πόλη».

Για τις προσδοκίες του φέτος και τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν: «Δουλεύω διαρκώς, έχω πολλή ενέργεια. Ο Μουσταφά Φαλ θα επιστρέψει και ελπίζω να γυρίσει στο 100% για να είμαστε μαζί εκεί (σ.σ. στη θέση) και να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ελπίζω να επιστρέψει και ο Νίκολα και να έχουμε όλοι μαζί αυτή την ευκαιρία για να εξελιχθούμε και να φτάσουμε όπως θέλουμε μέχρι το Super Cup και να το κατακτήσουμε».

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία: «Είμαστε πολλοί παίκτες και δουλεύουμε με πολύ ένταση, χτίζουμε τη χημεία που θέλουμε να έχουμε μέσα στη σεζόν».

Για το τι θέλει να αλλάξει φέτος σε σύγκριση με την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague: «Έκανα λάθη στα παιχνίδια στην πρώτη μου σεζόν στην EuroLeague. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να βελτιώνομαι και να κοιτάξω να είμαι πολύ καλύτερος σε αυτή τη δεύτερη σεζόν».


@sporfm946

Οι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια #sporfm #olympiacosbc #ολυμπιακος #wright

? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x