Ελλάδα

Παναθηναϊκός: «Αδιάβαστη και με βαθύ πόνο που δύσκολα κρύβεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός - Έχει αποχωρήσει ο Μπίτζιος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Φέλιξ Μπίτζιος έχει αποχωρήσει από τις 13 Σεπτεμβρίου από την ομάδα.

Απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως ο Φέλιξ Μπίτζιος έχει αποχωρήσει από τις 13 Σεπτεμβρίου από την ομάδα, μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά του, ενώ τονίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» πιάνονται αδιάβαστοι και δείχνουν «βαθύ πόνο που δύσκολα κρύβεται».

Ολοκληρώνει την ανακοίνωση δε με την ατάκα «σκληρή η δεύτερη θέση»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καμία έκπληξη. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο, που δύσκολα πλέον κρύβεται, αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού.

Εύλογο, όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι, να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις πάση θυσία και δη μη σεβόμενος το ιερό momentum του μνημοσύνου του πατριάρχη της ΚΑΕ μας.

Προς απάντηση στις τόσο αγωνιώδεις ερωτήσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, να ενημερώσουμε ότι ήδη, από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει το μέλος της ΚΑΕ, κ. Μπίτζιος, από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του. Οι αναφορές της ανακοίνωσης των τοις πάσι γνωστών για τον επιχειρηματικό τους βίο ιδιοκτητών σε χορηγούς και ...μετόχους (;;;) ναι, μεν, είναι ακραίες, ανυπόστατες και φαιδρές, μα πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πυροτεχνήματα, τα οποία αφενός μας καθιστούν ακόμη πιο προσηλωμένους στους εντός κι εκτός παρκέ στόχους μας, αφετέρου μας προκαλούν οίκτο και γνήσια συμπόνια.

Σκληρή η δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x