Ελλάδα

Ζέρβας: «Με Μιλουτίνοφ και Φαλ ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο - Ο Φουρνιέ δεν έχει κάτι σοβαρό»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Καρδίτσα (77-61), την εικόνα του Μιλουτίνοφ, αλλά και για την κατάσταση του Φουρνιέ.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας (77-61) στην 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, αλλά και για την εικόνα των παικτών του Μπαρτζώκα αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στη σοβαρή εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στην Τουρκία από την Εφές:
«Μετά την ήττα της Παρασκευής στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αν και στο 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος, αλλά κακά τα ψέματα αυτά τα παιχνίδια είναι σαν προπόνηση και με ένα καλό πεντάλεπτο δεκάλεπτο μπορεί η ομάδα να τα καθαρίσει».

Επιπλέον, σχολίασε την πολύ καλή εικόνα του Νίκολα Μιλουτίνοφ που πάτησε και πάλι παρκέ μετά τον τραυματισμό του:
«Πολύ καλά σημάδια έδειξε ο Μιλουτίνοφ. Δεν έχει τόσο σημασία οι πόντου που έβαλε αλλά ο τρόπος που στάθηκε στο παιχνίδι. Έπαιξε 14 λεπτά και το σώμα του φάνηκε σε καλή κατάσταση και μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα βαρύ κορμί. Το σημαντικό είναι το δίδυμο Φαλ και Μιλουτίνοφ να μην ξανά σπάσει, μαζί ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο».

Τέλος μίλησε και για την ευκαιρία που άρπαξε ο Λαρετζάκης, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται ο Φουρνιέ:
«Σε καλή κατάσταση και ο Βεζένκοφ που χωρίς να ιδρώσει πέτυχε καμία 20αριά πόντους. Ο Λαρεντζάκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που πήρε. Ο χρόνος του έχει μειωθεί σημαντικά αλλά τέτοιες ευκαιρίες είναι σημαντικό να τις αξιοποιεί και ο Γιαννούλης ήταν εξαιρετικός σήμερα αφήνοντας ικανοποιημένο τον Μπαρτζώκα. Ο Φουρνιέ δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό και πιστεύω θα παίξει με Μπάγερν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x