Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα meridiansports.rs.

Ο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει βγει και από την επτάδα των ξένων των «ερυθρολεύκων» για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρουσιάζεται πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Βελιγραδίου, πηγαίνοντας ως δανεικός, σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει: «Ο παίκτης της Εθνικής Σερβίας ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να τον αφήσει νωρίτερα λόγω των τραυματισμών των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ωστόσο, καθώς οι δύο σέντερ ανάρρωσαν και με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά στην ίδια θέση, ήταν λογικό να δοθεί δανεικός ο Πέτρουσεφ
».

Υπενθυμίζεται πως ο Ερυθρός Αστέρας έχασε για 4-6 εβδομάδες τον Τζόελ Μπόλομποϊ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει απομείνει μόνο με τον Ούρος Πλάβτσιτς και τον Λούκα Μίτροβιτς στη θέση «5».

Ζέρβας: «Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Πετρούσεφ, να γίνει συζήτηση μαζί του»



Για την εικόνα του Φιλίπ Πετρούσεφ είχε μιλήσει μετά το ματς με την Αναντολού Εφές ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνει ειλικρινής συζήτηση μαζί του. Δεν γίνεται να χάνεις δύο τέτοια λέι απ και να μην γυρίζεις στην άμυνα. Είναι αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x