Ελλάδα

Ζέρβας: «Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Πετρούσεφ, να γίνει συζήτηση μαζί του - Η εξήγηση για τα ριμπάουντ»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, την εικόνα του Πετρούσεφ και τα χαμένα ριμπάουντ που κοστίζουν.

Στα όσα αποκάλυψε και τόνισε η ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, τα οποία συνεχίζουν να αποτελούν «πληγή» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στο πώς εξηγείται αυτό το γεγονός.

Παράλληλα, μίλησε για τον χρόνο του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ματς με την ομάδα της Τουρκίας, παρά την καλή του απόδοση και τα φάουλ του Εβάν Φουρνιέ.

Παράλληλα, μίλησε για την εικόνα του Φιλίπ Πετρούσεφ, τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνει ειλικρινής συζήτηση μαζί του. Δεν γίνεται να χάνεις δύο τέτοια λέι απ και να μην γυρίζεις στην άμυνα. Είναι αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του».

Επιπλέον, σχολίασε ότι ο Σάσα Βεζένκοβ έχει βγει δύο φορές MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, δίχως ο Ολυμπιακός να δουλεύει για τον 29χρονο φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x