Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ».
Αρχικά, επεσήμανε ότι το ματς έχει μεγάλη σημασία για τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι εάν στην ΑΕΚ θεωρήσουν ότι είναι ένα πιο εύκολο ματς τότε ενδεχομένως να μην έρθει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα. Ωστόσο, τόνισε ότι ευτυχώς στην ομάδα όλοι έχουν καταλάβει πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιχνίδι.
«Είναι ένας υπερ-τελικός για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι αυτό. Αν η ΑΕΚ μπει με τη λογική πως τον έχουμε και πιστέψει ότι είναι εύκολο τότε θα το χάσει», ήταν το σχόλιό του.
Σχετικά με την 11αδα ανέφερε ότι ο Αλμέιδα έχει κάνει κάποιες δοκιμές για τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά φαίνεται δύσκολο να επιλέξει κάτι τέτοιο στο ματς αυτό απέναντι σε μια ομάδα, που έχει αντιμετωπίσει με τον κλασικό σχηματισμό της.
Στα πρόσωπα της 11άδας επεσήμανε ότι αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει κάποια από τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν είναι η θέση στην οποία θα χρησιμοποιήσει τον Λαμέλα, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει, ένας παίκτης, που ιδιαίτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει κάνει καλά παιχνίδια.
Ο Πιερό είναι δεδομένο ότι θα είναι στην επίθεση.
Ακούστε στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube το ηχητικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ…
Διαβάστε Επίσης
Οι τελευταίες σκέψεις του Αλμέιδα για ΠΑΟΚ Ντέμης: «Πώς θα μπορούσε να κοντράρει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό» Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΟλυμπιακόΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.