Ελλάδα

«Ο Αταμάν σκέφτεται έξω από το κουτί - Έχει ξεχάσει να αμύνεται ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Ζέρβα από το ΣΕΦ

Ακούστε πώς σχολίασαν οι Χρήστος Ρομπόλης και Νίκος Ζέρβας τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 78-71 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan GBL.

Με τους Κέντρικ Ναν και Λορέντζο Μπράουν να είναι ασταμάτητοι, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα (78-71) του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έβαψε «πράσινο» το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν.

Οι απεσταλμένοι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο φαληρικό γήπεδο, Νίκος Ζέρβας και Χρήστος Ρομπόλης, σχολίασαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα όσα έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ.

Αμφότεροι στάθηκαν στην ανώτερότητα των «πρασίνων» και στο γεγονός πως οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ αρνητικό πρόσωπο στην άμυνα, τονίζοντας την εξαιρετική διαχείριση του Εργκίν Αταμάν σε πρόσωπα και σχήματα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 ?? ???????????? ???????????????? ?????? ?????? ???? ?????????? - ???????? ?????????????? ???? ???????????????? ?? ???????????????????? Το σχόλιο του Χρήστου Ρομπόλη και του Νίκου Ζέρβα για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 78-71 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan GBL.#panathinaikos #sporfm #olympiacos ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x