Ελλάδα

Το βλέπει σαν… βαρέλι ο Παναθηναϊκός: Απίστευτο πρώτο ημίχρονο στο ΣΕΦ με 10 τρίποντα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα αδιανόητο πρώτο ημίχρονο στο ΣΕΦ, καθώς πήρε προβάδισμα με 10 πόντους (38-48) έχοντας προλάβει να ευστοχήσει σε 10 τρίποντα μέσα σε ένα 20λεπτο!

Ένα απίθανο πρώτο ημίχρονο έκανε στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός AKTOR! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει προβληματίσει σε προηγούμενες αναμετρήσεις όσον αφορά στην ευστοχία από μακριά, όμως στο ΣΕΦ έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι κατά τη διάρκεια του πρώτου 20λεπτού!

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 10 πόντων (38-48). Αυτή η τρομερή τους επιθετική επίδοση έχει εξήγηση, καθώς πρόλαβαν σε αυτό το διάστημα να βάλουν 10/18 τρίποντα, τιμωρώντας την άμυνα του Ολυμπιακού, που «έφραξε» τους δρόμους προς το καλάθι αλλά έδωσε αρκετά σουτ στο «τριφύλλι».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο εξαιρετικός Λορέντζο Μπράουν έβαλε 3/4 τρίποντα, ο Κέντρικ Ναν έβαλε 4/5, και ο Ντίνος Μήτογλου με τον Τζέριαν Γκραντ ευστόχησαν στις μοναδικές τους προσπάθειες. Ο παίκτης που... χάλασε αυτό το ποσοστό του Παναθηναϊκού ήταν ο Τσεντί Οσμάν, που μέτρησε μόλις 1/5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x