Ελλάδα

Ζέρβας: «Τιμητική η τελική διαφορά για τον Ολυμπιακό, πολύ ανώτερος ο Παναθηναϊκός»

Διαβάστε πώς σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ 78-71 από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη Stoiximan GBL.

Με τους Κέντρικ Ναν και Λορέντζο Μπράουν να είναι ασταμάτητοι, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα (78-71) του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έβαψε «πράσινο» το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Ζέρβας έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το σχόλιό του για τα όσα έλαβαν χώρα στο φαληρικό γήπεδο, τονίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσίασε ξανά τις ίδιες παθογένειες με Μόναχο και Πόλη, με την τελική διαφορά να είναι κατά τη γνώμη του τιμητική βάσει της εμφάνισης του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε χειρότερα απ' ότι στο Μόναχο και στην Κωνσταντινούπολη. Αντί να δεχθεί πολλούς πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, τους δέχθηκε στο πρώτο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Του έλειψε η σκληράδα στην άμυνα, δεν δοκίμασε κάτι διαφορετικό και έχει ευθύνη ο προπονητής, δεν ρίσκαρε όσο θα έπρεπε. Η διαφορά είναι ίσως και τιμητική, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Οφείλει να βρει λύσεις ο Ολυμπιακός, αυτό που παρουσιάζει μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x