Ελλάδα

Πετρίδης: «Είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός αυτή τη νίκη και την εμφάνιση στην Πόλη»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μερικές ώρες πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά, τόνισε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε στο ΣΕΦ, αφού δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη των «πράσινων» στην Κωνσταντινούπολη και στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, εκεί όπου έδειξε στοιχεία που είχε παρουσιάσει και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, κυρίως στην άμυνά του.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τα επίπεδα ενέργειας με τα οποία θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες στο αποψινό ντέρμπι, το οποίο έρχεται λιγότερες από 48 ώρες μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια τους για την Ευρωλίγκα, ενώ έρχεται και η διαβολοβδομάδα. Τέλος, εξέφρασε στην πεποίθηση ότι ο νικητής θα κριθεί από το ποια από τις δύο ομάδες θα παρουσιαστεί καλύτερη αμυντικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x