Ελλάδα

«Κυρίαρχος Παναθηναϊκός, μαγικό κοουτσάρισμα από Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη για το διπλό των «πράσινων» στο ΣΕΦ

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ.

Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν! Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν 78-71 στο ΣΕΦ, έχοντας σε τρομερό βράδυ τους Κέντρικ Ναν και Λορέντζο Μπράουν.

Το δικό του σχόλιο για το σπουδαίο αυτό διπλό του «τριφυλλιού» έκανε o ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο και πως η διαφορά των 7 πόντων αδικεί την προσπάθεια και την εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ του φαληρικού γηπέδου από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό του και σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τα 6,75μ.

«Έπαιξε καταπληκτική άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι μετά το διπλό επί της Φενέρ και ουσιαστικά συνέχισε από εκεί που το άφησε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ναν ήταν ασταμάτητος, ενώ ο Μπράουν ήταν εξαιρετικός στην μακράν καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ουσιαστικός ήταν και ο Χουάντσο, κυρίως στην άμυνα, περιορίζοντας τον Βεζένκοφ και θωρακίζοντας την πράσινη ρακέτα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Τούρκος τεχνικός ήταν εξαιρετικά διαβασμένος και έκανε μυθικό κοουτσάρισμα.

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη:

@sporfm946 ?? ?????????? ?????? ???????????? ?????????????? ???????? ?????????????????????? ?????? ???????????????????? ???????????? Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ.#sporfm #panathinaikos #olympiacos ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x