Ελλάδα

Νέντοβιτς για Κάνααν: «Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό μου είχε φανεί στριφνός, τελικά είναι ωραίος τύπος»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τον συμπαίκτη του, πλέον, Αϊζάια Κάνααν, τονίζοντας πως είχε εσφαλμένη αντίληψη γι' αυτόν πριν τον γνωρίσει προσωπικά.

O Nεμάνια Νέντοβιτς ήταν ένας από τους... λίγους παίκτες που παρέμειναν στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος ενισχύθηκε με αρκετές μεταγραφές με στόχο να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς που οι Σέρβοι απέκτησαν το φετινό καλοκαίρι είναι ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος άφησε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και φόρεσε αυτά του Ερυθρού Αστέρα.

Σχολιάζοντας τον Αμερικανό γκαρντ στο στο podcast «Luka i Kuzma», ο Νέντοβιτς θυμήθηκε ένα παλιότερο μεταξύ τους περιστατικό και τόνισε πως είχε εσφαλμένη αντίληψη για τον Κάνααν πριν τον γνωρίσει προσωπικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Κάνααν μου φαινόταν στριφνός. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Ούνικς, μου έβαλε ένα τρίποντο μπροστά στο πρόσωπό μου και άρχισε να με κοροϊδεύει. Και τον θυμόμουν από τότε.

Τώρα που γνωριστήκαμε όμως, είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να δημιουργήσει καλή επικοινωνία και με πειράζει γι' αυτό το περιστατικό. Είναι πολύ ωραίος τύπος και κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x