Ελλάδα

Marca: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR διέλυσαν την αγορά της Ευρωλίγκας»

Οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR το καλοκαίρι προκάλεσαν… δέος στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη «Marca».

Ολόκληρο αφιέρωμα στην άκρως εντυπωσιακή καλοκαιρινή ενίσχυση των «αιωνίων» της Ελλάδας, έκανε η «Marca».

Ο τίτλος στο σχετικό άρθρο της πασίγνωστης ισπανικής εφημερίδας ήταν: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR διέλυσαν την αγορά της Ευρωλίγκας. Ποια είναι η κατάσταση σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα;» και σ’ αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στους παίκτες που απέκτησαν οι δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι δύο ελληνικές ομάδες μονοπώλησαν τα μεταγραφικά «μπαμ» στην Ευρώπη και πως φυσικά είναι οι μεγαλύτεροι νικητές της αγοράς.

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράφει στον Ολυμπιακό και ο Τζέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ και ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε εκεί. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Ευρωλίγκα, αυτός ήταν από την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά το σχετικό άρθρο στη «Marca» και συνέχισε:

«Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA. Ο Παναθηναϊκός AKTOR - και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός - άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοφ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιουρτσεβέν, Όσμαν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x