Ελλάδα

Μαύρος: «Ευχαριστώ πολύ την ΚΑΕ και τον φίλο μου, Μάκη Αγγελόπουλο – Η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως»

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο για τη βράβευση που θα του γίνει στο φιλικό της «Ένωσης» με τη Φενερμπαχτσέ, έστειλε μέσω βίντεο ο Θωμάς Μαύρος.

Για τη βράβευση που θα του γίνει πριν το τζάμπολ της ΑΕΚ με τη Φενερμπαχτσέ την προσεχή Τρίτη (17/9, 19:30) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ευχαρίστηκε την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ο Θωμάς Μαύρος.

Ο Eternal Ambassador (Αιώνιος Πρεσβευτής) της ΠΑΕ ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στον Μάκη Αγγελόπουλο, απηύθυνε κάλεσμα στήριξης από τον κόσμο στην ομάδα μπάσκετ, ενώ έστειλε το μήνυμά του τόσο για τα γενέθλια του συλλόγου -που συμπλήρωσε έναν αιώνα ιστορίας στις 13 του περασμένου Απρίλη- όσο και για τη νέα σεζόν.

«Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες», υπογράμμισε ο θρύλος του «δικέφαλου».

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω βράβευση, μαζί με εκείνες των Νίκου Μπαμπανικολού, Τάσου Μπουλμέτη και Χρήστου Παππού θα λάβει χώρα στη συμβολική ώρα των 19:24!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική, αυτή, βράβευση που θα μου γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον κόουτς, στον υπέροχο κόουτς, στον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και στους πολύ καλούς παίκτες κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια όλης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τη στηρίξει ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ, για να μπορέσει να συμβάλει, όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι.

Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες
», σημείωσε στο μηνυμά του ο Θωμάς Μαύρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανήρτησε η ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x