Ελλάδα

Μαρούσι: Πρόβλημα με Νικολαΐδη - Καμία ανησυχία για Σανόγκο, Τανούλη

Οι τραυματισμοί συνεχίζονται στο Μαρούσι, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα χρειαστέι να μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες. Αντίθετα, οι τραυματισμοί Τανούλη, Σανόγκο δεν εμπνέουν ανησυχία.

Το Μαρούσι έκανε μπόλικες κινήσεις και επιδιώκει να ανεβάσει το επίπεδό του στην επόμενη σεζόν, ωστόσο μέχρι στιγμής η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Μετά τον Χρήστο Ιορδάνου, και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Αντίθετα, οι τραυματισμοί του Γιώργου Τανούλη και του Ισμαέλ Σανόγκο, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ανάλογες εξετάσεις, δεν εμπνέουν ανησυχία.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Μετά τον Χρήστο Ιορδάνου και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Αντίθετα, οι τραυματισμοί του Γιώργου Τανούλη και του Ισμαέλ Σανόγκο, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ανάλογες εξετάσεις, δεν εμπνέουν ανησυχία.

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, Τανούλης και Σανόγκο θα είναι στην διάθεση του Νίκου Βετούλα για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που θα γίνει το Σάββατο στον Άγιο Θωμά, κεκλεισμένων των θυρών με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, ενώ ο Νικολαϊδης θα απουσιάσει γιατί έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Στο παιχνίδι αυτό, εκτός απροόπτου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα και η ανάγκη επισταμένης διερεύνησής τους ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε, μετά από τη σχετική συνεννόηση, το προγραμματισμένο για την Τρίτη (3/9) φιλικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Είναι προφανές ότι το πρόγραμμα προετοιμασίας είναι προσαρμοσμένο και στοχεύει στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας, για τις δυο αναμετρήσεις με την Peja(Κόσσοβο), 24 και 26 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x