Σκωτία

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Συνήλθε η Ρέιντζερς και προκάλεσε την πρώτη ήττα της Νταντί Γιουνάιτεντ!

Εντυπωσιακή μπορεί να μην ήταν, αλλά μετά την… ξεγυρισμένη τριάρα από τη Σέλτικ, η Ρέιντζερς χρειαζόταν τη νίκη ηθικού και την πήρε με το 1-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Η Ρέιντζερς, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο League Phase του Europa League, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και προκάλεσε το πρώτο αρνητικό της Νταντί Γιουνάιτεντ, την οποία και νίκησε με το τελικό 1-0.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέν χρειάστηκε ένα γκολ του Λόρενς στο 7ο λεπτό για να κατακτήσει όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, φανέρωσαν ορισμένες από τις αδυναμίες των «διαμαρτυρόμενων», εκείνοι έδειξαν πως ήταν ευάλωτοι, αλλά πέτυχαν το μεγάλο τους στόχο.

Αυτός, ήταν η νίκη μετά τη βαριά ήττα (3-0) στο ντέρμπι με τη Σέλτικ, ενώ, η Νταντί Γιουνάιτεντ κατέγραψε την πρώτη της ήττα για τη φετινή Premiership στην 5η αγωνιστική της σεζόν, έπειτα από τρεις απανωτές νίκες και για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2022 ολοκλήρωσε παιχνίδι χωρίς τελική στο στόχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x