Ελλάδα

Ζέρβας: «Ψάχνεται ακόμη ο Φουρνιέ, αλλά… εντυπωσιάζει από κοντά - Ταιριάζει πολύ στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ο Βιλντόσα»

Στην παρουσία των Φουρνιέ, Βιλντόσα, Βέζενκοφ και Πίτερς στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βίρτους, στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μεταφέροντας το ρεπορτάζ των Πειραιωτών στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα συμπεράσματα από τη φιλική επικράτηση (78-66) του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια στον ημιτελικό του τουρνουά Crete International Basketball Tournament, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπάσχετοι».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού εξήγησε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μετρούν τα αποτελέσματα, στάθηκε στην παρουσία των Φουρνιέ, Βιλντόσα, Βέζενκοφ και Πίτερς.

«Ο Φουρνιέ ψάχνεται ακόμη. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ό, τι πιο ποιοτικό έχει προσθέσει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Πραγματικά εντυπωσιάζει από κοντά. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε μια ομάδα που έχει τις βασικές αρχές. Οι Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ ξέρουν τον Ολυμπιακό. Όσο περνά ο καιρός θα βοηθήσει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα. Προσπαθεί να γίνει συμπαίκτης με την έννοια του όρου, να μάθει να συνεργάζεται με τους νέους του συμπαίκτες. Είναι ξεκάθαρο ότι όταν το ματς θα κρίνεται η μπάλα θα είναι στα χέρια του.

Ταιριάζει πολύ στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ο Βιλντόσα. Όταν άλλοι σταματούν, ο Βεζένκοφ τρέχει. Του έκανε πολύ καλό το NBA. Δεν έκανε καν διακοπές. Είναι πολύ ταχυδυναμικός.

Στον Πίτερς με εντυπωσίασε ότι έχει προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο, ενώ έδωσε και τη δήλωση της ημέρας με αυτό που είπε για τον Βεζένκοφ.
Όταν ο Ολυμπιακός θα ρολάρει και θα είναι στο παρκέ και ο Φουρνιέ και ο Βεζένκοφ και ο Πίτερς, τότε πολύ δύσκολα οι άμυνες θα μπορούν να δώσουν κάτι. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία ο Πίτερς
», σημέιωσε αρχικά.

Σε ό, τι αφορά, δε, τον τελικό ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Φενέρμπαχτσε, εξήγησε πως συνιστά μια καλή ευκαιρία να βγουν και άλλα πρώιμα συμπεράσματα για τους Πειραιώτες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x