Ελλάδα

Λαύριο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Στεμπάρη

Την απόκτηση του 20χρονου φόργουορντ/σέντερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε το Λαύριο.

Στο Λαύριο και την Stoiximan Greek Basket League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέτρος Στεμπάρης.

Η ομάδα της Λαυρεωτικής ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο φόργουορντ/σέντερ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον παίκτη πάντως να έχει διπλό δελτίο, με αποτέλεσμα να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και στον Ιόνιο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«ΚΑΕ Λαυρίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Πέτρο Στεμπάρη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2004, έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως power forward και center.

Το Λαύριο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, όπως και τον χώρο και τον χρόνο να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Αυτό συμβαίνει και με τον Πέτρο Στεμπάρη, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον Ιόνιο Κέρκυρας στη National League 2.

Ο Στεμπάρης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Φαίακα Κέρκυρας σε ηλικία 11 ετών. Από το 2015 έως το 2023 ήταν μέλος του Φαίακα και πέρσι αποκτήθηκε από τον Ιόνιο, με τον οποίο πρωταγωνίστησε και στο πρωτάθλημα U21, φτάνοντας ως τον τελικό του Final Four, όπου ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο 20χρονος αθλητής βρίσκεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Λαύριο και την επόμενη χρονιά θα ανήκει στο Λαύριο, αλλά με το καθεστώς του διπλού δελτίου θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και στον Ιόνιο.

Η ΚΑΕ Λαυρίου καλωσορίζει τον Πέτρο Στεμπάρη στην οικογένειά της και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x