Ελλάδα

Γκραντ: «Θέλουμε το repeat, είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί»

Ο Τζέριαν Γκραντ έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού AKTOR την κατάκτηση της δεύτερης σερί Euroleague, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να στέκεται στην ενσωμάτωση του Λορέντζο Μπράουν στην ομάδα.

Πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη ο Τζέριαν Γκραντ, αναφορικά με τη νέα σεζόν και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Καθώς ο Αμερικάνος γκαρντ τόνισε πως στόχος στον «επτάστερο» είναι η back to back κατάκτηση της Euroleague, μέσω των δηλώσεων που έκανε σε σχετικό βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στο προφίλ της ομάδας στο «Χ»!

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκα ξανά με τους συμπαίκτες μου και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί. Πραγματικά θέλουμε να κάνουμε το repeat και όλα αρχίζουν τώρα. Αισθάνομαι λίγη κούραση. Πρέπει να επιστρέψουμε σε καλή φόρμα. Όλοι είναι εδώ, δουλεύουν σκληρά και είναι πραγματικά ανταγωνιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την δική του πλευρά, ο Δημήτρης Μωραΐτης έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Λορέντζο Μπράουν και την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Πάμε πολύ καλά. Παρόλο που είμαστε λίγα άτομα, κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά. Αρχίζουμε να βρίσκουμε τη χημεία μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό που είμαστε η ίδια ομάδα με πέρσι. Έχει ενσωματωθεί πολύ καλά και ο Λορέντζο. Τώρα περιμένουμε τον Γιουρτσεβέν. Προχωράμε έτσι, πάμε πολύ καλά και ανυπομονούμε για το πρώτο φιλικό», ήταν το σχόλιο του Έλληνα γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x