Stoiximan Super League

Ίνγκασον: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε σήμερα, μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον στάθηκε στο πάθος που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να δει έναν καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του και χαρακτήρισε καλό τον έναν βαθμό.

Από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ο Σβέριρ Ίνγκασον, λόγω του… παρελθόντος του, δήλωσε ευχαριστημένος από πάθος των «πράσινων» και τον βαθμό που πήραν!

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά» όποτε ακουμπούσε την μπάλα, επισήμανε πως περίμενε μια καλύτερη εικόνα από πλευράς Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίνγκασον:
Για την ισοπαλία στην Τούμπα: «Και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν. Στην αρχή υποφέραμε στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα πάλεψε σήμερα, η ομάδα έκανε καλές ενέργειες. Στόχος μας ήταν να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δεν καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά στόχος είναι να μην χάσεις».

Για την επιστροφή στην Τούμπα: «Ένιωσα συγκίνηση. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, με στήριξε πολύ και εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα θα ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, άλλαξαν οι ρόλοι, αλλά ένιωσα συγκίνηση που έπαιξα εδώ. Δεν ήταν σίγουρα μια νορμάλ συμμετοχή, ένιωσα διαφορετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x