Ελλάδα

Αμφίβολος ο Σχορτσανίτης

Χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενδέχεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (18:30) πρώτο φιλικό προετοιμασίας του επί βουλγαρικού εδάφους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στη Σόφια. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα και έτσι το πιθανότερο είναι μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, τις προσπάθειες των «πράσινων» να μην ενισχύσει ούτε ο διεθνής σέντερ.

Χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενδέχεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (18:30) πρώτο φιλικό προετοιμασίας του επί βουλγαρικού εδάφους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στη Σόφια.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα και έτσι το πιθανότερο είναι μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, τις προσπάθειες των «πράσινων» να μην ενισχύσει ούτε ο διεθνής σέντερ.

Το θετικό είναι ότι η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο «Σόφο», ήταν καθαρή. Ο παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή στο γήπεδο, θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο ζέσταμα και αν δεν αισθανθεί εκ νέου ενοχλήσεις θα τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για το ματς με την σερβική ομάδα. Εκτός από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά της Λουκόιλ Ακαντέμικ περιλαμβάνει και την αναμέτρηση της διοργανώτριας ομάδας με την Μπαρτσελόνα στις 20:30.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x