Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Τίποτα δεν κρίνεται τον Σεπτέμβρη - Γιατί όχι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας;»

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με σκορ 86-85 στον τελικό του Super Cup.

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να παίρνει από τον χέρι τον Ολυμπιακό βάζοντας 10 πόντους στα τελευταία 4', οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (85-86) και κατέκτησαν ξανά το Super Cup.

Μετά την αναμέτρηση, ο Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε για το γεγονός πως αυτή η κούπα είναι σημαντική όμως δεν σημαίνει κάτι στην «οικονομία» της σεζόν, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς, ενώ αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκινά στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την κατάκτηση του Super Cup: «Υπάρχουν διακυμάνσεις γιατί ομάδες δεν είναι στο 100%. Εμείς προσπαθήσμαε, κάναμε αρκετά καλή δουλειά, αλλά ήμασταν μαχητικοί και κερδίσαμε την κούπα. Θυμάστε πώς ξεκίνησε η περσινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τις πρώτες δύο κούπες και τον Παναθηναϊκό τις άλλες δύο. Δεν έχει να λέει κάτι. Είναι η πρώτη, είναι σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας. Αύριο ξεκινά καινούργια μέρα, οπότε τα κεφάλια μέσα. Έχουμε δύο κορυφαίες ομάδες, γιατί όχι ο τελικός να είναι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός».

Για το ότι ήταν καθοριστικός στο τέλος: «Έμεινα συγκεντρωμένος και ο κόουτς Μπαρτζώκας με άφησε στο τέταρτο δεκάλεπτο μέσα. Είμαστε χαρούμενοι, προχωράμε, τίποτα δεν κρίνεται τον Σεπτέμβριο».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο δύσκολο ξεκίνημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Είναι αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου στην κοπέλα μου και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x