Ευρώπη

Σταυρόπουλος για Ντιλέινι: «Με όσα έχουν ακουστεί, η Αρμάνι θα πρέπει να έχει τρία ρόστερ»

Σε… φάση αξιολόγησης είναι η Αρμάνι Μιλάνο και όχι μεταγραφών, όπως δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος σε ερώτηση αναφορικά με τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση ο Χρήστος Σταυρόπουλος σε ερώτηση για τις φήμες που θέλουν την Αρμάνι Μιλάνο να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Μάλιστα, ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας δήλωσε πως με τα ονόματα που έχουν ακουστεί δημιουργούνται… τρία ρόστερ, ενώ από την άλλη εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκας.

«Η φετινή ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί στο παρκέ, αλλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την προπόνηση, τα ταξίδια και την ασφάλεια. Κάθε χώρα είναι και μία διαφορετική κατάσταση, καθώς έχει τους δικούς της κανόνες, ενώ στη διοργάνωση εμπλέκονται δέκα χώρες. Οπότε, δεν είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος στην «Gazzetta dello Sport» για τη συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκας.

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν την Αρμάνι να έχει δώσει τα χέρια με τον Μάλκολμ Ντιλέινι: «Έχουν ακουστεί τόσα πολλά ονόματα για εμάς, που αν τα υπολογίσουμε όλα, τότε θα πρέπει να έχουμε ήδη τρία πλήρη ρόστερ. Βρισκόμαστε ακόμη σε κατάσταση αξιολογήσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x