Ευρώπη

Απόσταση ανάμεσα σε Ρεάλ και Ταβάρες στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Στο… κενό έπεσε η πρώτη προσέγγιση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Έντι Ταβάρες για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Κάθε άλλο παρά εύκολες θα είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Έντι Ταβάρες, για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Όπως αποκάλυψε η «Marca», πριν από μερικές εβδομάδες η «βασίλισσα» έκανε την πρώτη κρούση στον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση έπεσε στο… κενό, καθώς παρουσιάστηκε μεγάλη οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Το συμβόλαιο του 30χρονου γίγαντα με τους Μαδριλένους λήγει τον Ιούνιο του 2024. Αυτή την στιγμή, ο Ταβάρες κοστίζει συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χωρίς τους φόρους ο παίκτης λαμβάνει «καθαρά» 1,8 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του έμπειρου σέντερ εκτιμά ότι θα πρέπει να του γίνει μία γενναία αύξηση με βάση την προσφορά του στην ομάδα, η οποία από τη δική της μεριά είναι αναγκασμένη να… συμμαζέψει κάπως τα οικονομικά της και να ακολουθήσει μία πιο «σφιχτή» πολιτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x