Ευρώπη

Ποκουσέφσκι: «O μεγαλύτερος προπονητής στην Ευρώπη ο Ομπράντοβιτς»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό Μέσο, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, μίλησε για την επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρτίζαν, ενώ αποθέωσε και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Για την προετοιμασία με την Παρτίζαν, αλλά και την ενσωμάτωσή τού στην ομάδα του Βελιγραδίου, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό «Sports Klub» ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για την απόφαση του να αφήσει το ΝΒΑ και να ενσωματωθεί σε μια ομάδα με προσδοκίες, ενώ χαρακτήρισε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ως τον κορυφαίο προπονητή της «Γηραιάς Ηπείρου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Προοδεύουμε ως ομάδα, έχουμε ακόμα λίγο χρόνο μέχρι την έναρξη της Euroleague. Είμαστε όλοι πολύ νέοι και πρόθυμοι να αποδείξουμε τον εαυτό μας, κάτι που είναι σημαντικό. Περιμένω από τον εαυτό μου να δίνω πάντα το 100% στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και αμυντικά και επιθετικά. Θα δούμε πώς φαίνεται, αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι θετικά. Είμαστε μια ταλαντούχα ομάδα. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς δεν περιμένει κάτι ιδιαίτερο από εμένα. Οι προσδοκίες κάθε παίκτη είναι ως επί το πλείστον ίδιες, με την έννοια ότι πρέπει να δουλέψεις όσο πιο σκληρά γίνεται».

Για τις πολλές αλλαγές στην ομάδα: «Πιστεύω ότι αυτό είναι το πλεονέκτημά μας γιατί μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Δεν ήξερα κανέναν εκτός από τη Βάνια Μαρίνκοβιτς πριν. Ο καθένας έχει τη δική του επιρροή στην ομάδα ως άτομο και προσωπικότητα, και η ομάδα αποτελείται από πολύ καλά παιδιά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να προχωρήσουμε ως ομάδα».

Για την πρόταση της Παρτιζάν: «Ξέρω τι θέλω με την έννοια ότι θέλω να είμαι χαρούμενος στο μπάσκετ. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να παραμείνω στο ΝΒΑ και δεν είμαι σίγουρος πώς θα ήταν ιδανικό αυτό. Αυτό που ήθελα ήταν αυτό που μπορώ να πάρω στην Παρτιζάν, που είναι ποιοτική προπόνηση και να μάθω από τον μεγαλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Θέλω να προοδεύσω, να παίξω και να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίσει. Περιμένω να είμαστε ένα από τα φαβορί της σεζόν. Εξαρτάται μόνο από εμάς, που είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x