Ευρώπη

Πρόταση της Μακάμπι στον Τεόντοσιτς!

Σε συζητήσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ και αυτό επιβεβαιώνεται και από άνθρωπο της «ομάδας του λαού».

Μετά την απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Ήδη, Ολυμπιακός και Βίρτους Μπολόνια έστειλαν τις προσφορές τους στον Σέρβο γκαρντ και πλέον στο «παιχνίδι» μπαίνει δυναμικά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ η Αναντολού Εφές φέρεται να παρακολουθεί… διακριτικά την υπόθεση, μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «ynet.co.il», η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει προσεγγίσει τον 32χρονο γκαρντ, κάτι που επιβεβαιώνεται από άνθρωπο των πρωταθλητών Ισραήλ.

«Βρισκόμαστε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Αλλά, προκειμένου να φέρουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα, θα πρέπει να επενδύσουμε πολλά χρήματα», ήταν τα λόγια του ανθρώπου της Μακάμπι, η οποία προσφέρει συμβόλαιο 1+1 στον Σέρβο γκαρντ, με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.

Πάντως, ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν πρόκειται να βιαστεί για την τελική του απόφαση, καθώς θέλει να εξετάσει πολύ προσεκτικά όλες τις προτάσεις που θα του γίνουν, με την Ευρωλίγκα φυσικά να αποτελεί προτεραιότητά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x