Ευρώπη

Προπονητής Γαλατά: «Οι συνθήκες μας πήγαν στο BCL, στο Eurocup προσεγγίζεις πιο εύκολα παίκτες»

Οικονομικοί και όχι αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που επέλεξε η Γαλατασαράι να συμμετέχει στο BCL και να αφήσει το Eurocup, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Ερτουγρούλ Ερντογάν.

Με αρκετά μειωμένο μπάτζετ θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν η Γαλατασαράι και γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει από το Eurocup και να συμμετέχει στο Basketball Champions League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ερτουγρούλ Ερντογάν.

Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής της «Τζιμπόμ» τόνισε πως όταν μία ομάδα παίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει παίκτες.

Η δήλωση του Ερτουγρούλ Ερντογάν στο «sportstv»:

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το νέο ξεκίνημά μας με τη διοίκηση. Η Γαλατασαράι θα παίξει στο BCL την επόμενη σεζόν. Θα υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα. Θα είναι μία νέα λίγκα και θα δούμε τι μεταγραφές θα κάνουμε. Φυσικά, όταν συμμετέχεις στο Eurocup έχεις ένα πλεονέκτημα για να πάρεις παίκτες, καθώς είναι μία διοργάνωση κάτω από την Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, οι συνθήκες μας έφεραν εδώ και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, υπό αυτές τις συνθήκες. Θα θέσουμε τους στόχους μας, ανάλογα με το μπάτζετ που θα έχουμε. Απ’ όσα ακούω, οι Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε και Μπαχτσεσεχίρ αναμένεται να φτιάξουν καλές ομάδες φέτος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x