Ευρώπη

Πρόεδρος Ούνιξ: «Ο ΜακΚόλουμ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού»

Έτοιμος να δεχθεί μείωση μισθού από την Ούνιξ Καζάν είναι ο Έρικ ΜακΚόλουμ, όπως δήλωσε ο Εβγκένι Μπογκάτσεβ.

Πολύ πιθανό να παραμείνει στην Ούνιξ Καζάν ο Έρικ ΜακΚόλουμ!

Όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Εβγκένι Μπογκάτσεβ, ο Αμερικανός γκαρντ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού και να συνεχίσει στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο izvestia.rs ο Εβγκένι Μπογκάτσεβ:
- Για τον ΜακΚόλουμ: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του ΜακΚόλουμ. Είπε πως ο Έρικ είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση. Αυτό είναι αξιέπαινο, με δεδομένο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ας δούμε πως θα τελειώσουν όλα. Πιθανώς σε 7-10 ημέρες να είναι πιο ξεκάθαρο το τι μπάτζετ θα έχουμε για τη σεζόν 2020-21, οπότε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά για τα νέα συμβόλαια».

- Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα: «Υπάρχουν πολλές προβλέψεις επί του θέματος. Θα αρχίσουμε να παίζουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου; Ωστόσο, τα κρούσματα στη χώρα δεν μειώνονται. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Επίσης, κανείς δεν εγγυάται ότι το δεύτερο κύμα του ιού δεν θα αρχίσει και η σεζόν δεν θα σταματήσει ξανά στα μισά. Συνεπώς, στην διαδικασία των συμβολαίων θα υπάρχουν κάποιοι όροι. Για παράδειγμα, αν η σεζόν υπό όρους τον Νοέμβριο, ο παίκτης θα πάρει ένα ποσοστό του ετήσιου μισθού του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x