Ευρώπη

Πινάρ Καρσίγιακα: Αποχή από την προπόνηση οι παίκτες, λόγω οφειλών

Με αποχή από την προπόνηση εξέφρασαν οι παίκτες της Πινάρ Καρσίγιακα τη δυσαρέσκειά τους, για τις οφειλές της ομάδας προς εκείνους!

Μεγάλος προβληματισμός στην Πινάρ Καρσίγιακα!

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος τόσο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου είναι δεύτερη (18-4) πίσω από την αήττητη Αναντολού Εφές, όσο και στο Basketball Champions League, που συμμετέχει στους «16».

Ωστόσο, παραμονές του ματς με την Μπουγιουκτσεκμετσέ (6/3), οι παίκτες έκαναν αποχή από την προπόνηση! Ο λόγος είναι πως η διοίκηση τους οφείλει χρήματα και παρακινούμενοι από τον αρχηγό και έμπειρο σέντερ, Σεμίχ Ερντέν, αποχώρησαν από το κλειστό. Στο μεταξύ, έδωσαν διαβεβαιώσεις πως θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, οι παίκτες της Πινάρ Καρσίγιακα έχουν λάβει τον μισό μήνα από τον Ιανουάριο, ενώ δεν έχει καταβληθεί το παραμικρό για τον Φεβρουάριο. Αρχικά, η διοίκηση τους είχε ενημερώσει πως θα τους πλήρωνε παραμονές του ματς με την Τόφας για το BCL την Τετάρτη (3/3), αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη δεσμεύτηκε να τους πληρώσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (9/3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x