Ευρώπη

Έκανε χειρονομία στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ο Τριφούνοβιτς-Τον έκραξε ο Ζοτς

Ο Ούρος Τριφούνοβιτς έκανε μία χειρονομία στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και λίγο έλειψε να τινάξει στον… αέρα τον τέταρτο τελικό.

Κάθε άλλα παρά ήρεμα έχουν κυλήσει οι τελικοί της Αδριατικής λίγκας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Η αδρεναλίνη βαράει… κόκκινο σε κάθε ματς, επεισόδια, αντικείμενα και πολλά άλλα που περιλαμβάνονται στα παιχνίδια που γίνονται στα Βαλκάνια.

Στον τέταρτο τελικό της Αδριατικής λίγκας, η ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν καταιγιστική και με την άνετη νίκη 112-84 έκανε το 2-2 στη σειρά.

Ωστόσο, περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του, ο Ούρος Τριφούνοβιτς λίγο έλειψε να το τινάξει στον… αέρα. Έπειτα από ένα τρίποντο που σημείωσε, ο νεαρός γκαρντ γύρισε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και έκανε μία χειρονομία. Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα αντέδρασε αμέσως και ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη, ενώ απειλήθηκε να γίνει και μία μικρή σύρραξη.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε πως ο Τριφούνοβιτς έκανε πολύ μεγάλο λάθος, ενώ τον έστειλε να ζητήσει συγγνώμη από τους αντιπάλους του, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντέγιαν Ράντονιτς, να μην τη δέχεται!

Η χειρονομία του Τριφούνοβιτς:



Ο Ράντονιτς που δεν δέχθηκε τη «συγγνώμη» του παίκτη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x