Ευρώπη

«Ενδιαφέρον της Χάποελ Ιερουσαλήμ και του Ερυθρού Αστέρα για τον Πάρις Λι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πάρις Λι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Μία πολύ καλή (ατομικά) σεζόν ολοκλήρωσε ο Πάρις Λι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους διακριθέντες των «πρασίνων», ωστόσο το συμβόλαιό του διαθέτει οψιόν από την πλευρά της ομάδας, η οποία αναμένεται να μην ενεργοποιηθεί, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη, φαίνεται πως υπάρχει η πρώτη... ενδιαφερόμενη, που δεν είναι άλλη από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα του Ισραήλ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της χώρας, θέλει να αποκτήσει τον Πάρις Λι, κάτι που μοιάζει πάντως δύσκολο καθώς ο Αμερικανός μετράει δύο σερί σεζόν στην Ευρωλίγκα και πιθανότατα θα επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Από την άλλη, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Χάποελ, όμως προσθέτει και το όνομα του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας πως και οι Σέρβοι θέλουν τον Λι, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα την Ευρωλίγκα.

Ο Λι είχε 11,2 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,4 κλεψίματα ανά ματς με τη φανέλα του «τριφυλλιού».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x