Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εντυπωσιακό ξεκίνημα από τον Πιερό - Συμμετείχε και στην ανάπτυξη της ομάδας»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη της ΑΕΚ με σκορ 2-0 επί του Βόλου στην OPAP Arena για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ανέβηκε η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Δευτέρας (16/09) επικράτησε με σκορ 2-0 του Βόλου στην OPAP Arena, στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», Κώστας Κετσετζόγλου, σχολίασε την εικόνα της ομάδας, κάνοντας λόγω για ένα ωραίο παιχνίδι με ένταση, και πως ο Βόλος ήταν η μοναδική ομάδα φέτος που δημιούργησε καλές και επικίνδυνες στιγμές στην άμυνα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ανέφερε πως με δεδομένες τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί, το δίδυμο των στόπερ Μήτογλου και Κάλενς, στάθηκαν αρκετά καλά, ενώ, έπλεξε και το εγκώμιο του Φραντζί Πιερό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησε εντυπωσιακά. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, συμμετείχε και στο παιχνίδι της ομάδας, έβγαινε έξω από την περιοχή και «έσπαγε» μπάλες. Πολύ καλή εμφάνιση και θετικό ότι κατάφερε να σκοράρει».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x