Ευρώπη

Παπανικολόπουλος: «Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»

Στα δύο διαφορετικά ημίχρονα που παρουσίασαν οι παίκτες του Περιστερίου στάθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά την ήττα από τη Νίμπουρκ στην Τσεχία.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια για την πρόκριση στους «16» του ΒCL και την καλή εμφάνιση, παρά τις τέσσερις απουσίες. Θωρεί πως στο πρώτο μέρος είχαν πρόβλημα με την άμυνα και τα ριμπάουντ και στο δεύτερο στην επίθεση, λόγω της πίεσης που άσκησαν οι Τσέχοι.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση στο Top-16 του Basketball Champions League, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες.

Νομίζω το παιχνίδι έχει δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στα πόιντ γκαρντ και κυρίως στον Μπούκερ, αλλά και στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν εκτελέσαμε τόσο καλά τις επιθετικές συνεργασίες μας, κυρίως λόγω της πίεσης της Νίμπουρκ. Αυτό οδήγησε σ’ ένα δίκαιο αποτέλεσμα και τη νίκη της Νίμπουρκ».

Ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με μεγάλη αθλητικότητα, ενώ εκτελούσαν πολύ αποτελεσματικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας, ξέραμε ότι ήδη είχαμε προκριθεί, λλά ήρθαμε εδώ και κάναμε το παιχνίδι μας με στόχο τη νίκη.

Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να παίξουμε. Ξέραμε ότι η Νίμπουρκ είναι πολύ καλή ομάδα, οπότε είπαμε ότι αν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, τότε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε. Όπως είπα, συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Είμαι πραγματικά ευτυχής που προκριθήκαμε στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x