Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να ανεβάσει στροφές ο Μασούρας»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην παρουσία του Γιώργου Μασούρα στο ιστορικό «διπλό» της Εθνικής στην Αγγλία και το πόσο καλό μήνυμα αποτελεί για τον Ολυμπιακό.

Με αφορμή την παρουσία του Μασούρα για 65 λεπτά στη σπουδαία νίκη της Εθνικής, σχολίασε ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, να ανεβάσει στροφές ο διεθνής κυνηγός, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και ξέρει πολύ καλά την ομάδα.

Βλέπουμε, δε, εσχάτως ότι με πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο (Τζολάκης, Ρέτσος, Μουζακίτης, Κωστούλας, Ντόη), η ομάδα πάει καλύτερα. Τόνισε ότι η σεζόν ξεκίνησε κάπως (για τον Μασούρα), καθώς αρχικά αγωνιζόταν ως αλλαγή (παίζοντας καλά) και στη συνέχεια τραυματίστηκε με την Εθνική και έμεινε εκτός για πάνω από έναν μήνα. Έπειτα επέστρεψε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο έχασε στο τέλος την ευκαιρία να δώσει μία μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό.

Με αρκετούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην είναι στα καλύτερά τους, θα είναι σίγουρα καλό για τον κάτοχο του Conference League να βρει ξανά τον καλό του εαυτό ο Μασούρας.

Ακούστε τι είπε για τις προπονήσεις των Πειραιωτών, τον νεαρό γκολκίπερ Μπότη και τους τέσσερις τραυματίες (Ζέλσον, Τσικίνιο, Γουίλιαν, Πασχαλάκη):

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x