Ευρώπη

Παπανικολόπουλος: «Καταστροφή το δεύτερο δεκάλεπτο»

Στην κακή εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο και στην αστοχία στα τρίποντα απέδωσε τον αποκλεισμό του Περιστερίου από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά τη λήξη στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στους Ισραηλινούς και στάθηκε στην άμυνα των αντιπάλων στο transition και στο «καθαρό» μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να επιστρέψουν στο ματς, θεωρώντας επιτυχημένη την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Χάποελ για την πρόκριση, αλλά και συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια των παικτών, όχι μόνο στο σημερινό ματς, αλλά σε όλη τη διοργάνωση.

Νομίζω ότι παίξαμε καλά σε τρία δεκάλεπτα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά καταστροφή για μας. Όταν βάλαμε σε ρυθμό τους σουτέρ τους, αλλά και την transition άμυνα που έχουν. Σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας επηρέασε το κακό ποσοστό στο τρίποντο, παρόλο που ήταν καλές και σωστές επιλογές και αυτό μας έκανε βιαστικούς.

Οταν ισορροπήσαμε το παιχνίδι και, με πιο "καθαρό" μυαλό βρήκαμε τις λύσεις, "γυρίσαμε" το παιχνίδι και εκεί ένα τρίποντο του Τόμας στους τρεις πόντους και κάποια φάουλ που δεν κάναμε όταν ο Μπράουν πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, καθόρισαν το ματς.

Η γενική εικόνα είναι ότι η ομάδα ήταν πετυχημένη στο BCL, ελπίζω να συμβεί το ίδιο και την επόμενη σεζόν».

Ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ συμπλήρωσε πως: «Περίεργο που παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας απόψε. Στην αρχή ήμασταν ίσως επηρεασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεντρωθήκαμε και φτάσαμε κοντά, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε εκπληκτικά, νομίζω, σε άμυνα και επίθεση, προσπαθήσαμε, αλλά στην τέταρτη περίοδο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας και να φέρουμε τη σειρά στο 1-1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x