Πόλο

Μάζης: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων»

Στο άγχος των πολιστών του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα από την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Μάζης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Γουδή.

Ο Δημήτρης Μάζης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πως τώρα άρχισε η σεζόν, έδωσε σύνθημα για τα ματς με ΝΟΠ και Χόνβεντ και ζήτησε δουλειά για να φανούν πιο δυνατοί στα συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Νομίζω σήμερα παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και, σίγουρα, φάνηκε ότι είχαμε ένα επιπλέον άγχος που παίζαμε στην Ευρώπη στην έδρα μας και θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Παρόλα αυτά, είναι πολύ νωρίς ακόμα στη χρονιά και έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά μας. Νομίζω ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση σήμερα.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με τον ΝΟ Πατρών κι έχουμε παράλληλα το μυαλό μας και στη Χόνβεντ που παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη. Από εδώ και πέρα, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια ανά 3-4 ημέρες και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί».

Ο Νίκος Παπασηφάκης συμπλήρωσε πως: «Ήταν το πρώτο μας ματς στην Ευρώπη και σίγουρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε πολύ δύσκολο όμιλο και μας άρεσε που ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όμως στην πορεία κάπου το χάσαμε και παρουσιαστήκαμε νωθροί σε κάποια σημεία. Όπως και να έχει, ακόμα είναι νωρίς κι έχει πολύ δρόμο η διοργάνωση και σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x