Ευρώπη

Διασυρμός για Παναθηναϊκό

Δεν μπόρεσε να κοντράρει την ισχυρή Ενισέι ο Παναθηναϊκός και με την ήττα του 71-96 στο Μαρούσι από τη ρωσική ομάδα έμεινε ουσιαστικά εκτός συνέχειας του Euro Cup μπάσκετ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός έχασε 71-96 από την πανίσχυρη Ενισέι στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την πέμπτη αγωνιστική του Euro Cup μπάσκετ γυναικών και ουσιαστικά έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» βρέθηκε πλέον στο 1-4 και θέλει ήττα της Χατάι από την Πολκοβίτσε και δική του νίκη με την τουρκική ομάδα την τελευταία αγωνιστική με +32, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Αν, πάντως, η Ενισέι ηττηθεί από την Πολκοβίτσε και ο Παναθηναϊκός νικήσει την τελευταία αγωνιστική, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία στο 2-2, με τις «πράσινες» να έχουν μειονέκτημα.

Μεγάλη «πληγή» η κυριαρχία της Ενισέι κοντά στη ρακέτα με 48 πόντους συνολικά, λόγω και της απουσίας της Σμιθ. Η Ριντ με 27 πόντους ήταν η κορυφαία των γηπεδούχων, με τις Σταχ και Χολμς να έχουν από 14 πόντους.

Για την Ενισέι, ξεχώρισαν οι Πατσούρινα με 23 και Νέιρντ με 19 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 17-28, 33-51, 57-78, 71-96

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 27 (10ριμπ.), Ζιάκα, Σταμάτη, Λύμουρα 6 (6 ας), Κωτούλα, Βιντσιλαίου 8, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου 2, Σταχ 14, Μυλωνάκη, Χολμς 14, Χατζηνικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x