Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Έχω μεγάλο κίνητρο για την Αδριατική λίγκα»

Ως μία μεγάλη πρόκληση βλέπει την πρώτη του εμπειρία στην Αδριατική λίγκα, με την Παρτίζαν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Κάτι σαν το πάλαι ποτέ πρωτάθλημα της Γιουγκοσλαβίας θα είναι για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η εμπειρία που θα έχει στην Αδριατική λίγκα την επόμενη σεζόν με την Παρτίζαν.

Από ‘κει και πέρα, ο Ζοτς ανέφερε πως από το περσινό ρόστερ της ομάδας κράτησε μόλις τρεις παίκτες, τονίζοντας πως ο Μάρκους Πέιτζ δεν υπολογίζεται.

«Δεν είχα παλαιότερη εμπειρία από την Αδριατική λίγκα, οπότε αυτό προσθέτει μεγαλύτερο κίνητρο σε μένα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα έχω την ευκαιρία να δω αγαπημένους μου φίλους. Θα επιστρέψουμε στις παλιές εποχές, όπου παίζαμε για το πρωτάθλημα της Γιουγκοσλαβίας και πιθανότατα να ήταν το πιο δυνατό στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Ζοτς στο «bhbasket.ba».

Σε ερώτηση για τους παίκτες που κράτησε από το περσινό ρόστερ, ο έμπειρος κόουτς είπε: «Από την περσινή ομάδα κράτησα μόνο τρεις παίκτες. Τους Ζάγκορατς, Ντάνγκουμπιτς και Τριφούνοβιτς. Αυτή την στιγμή, ο Μάρκους Πέιτζ δεν είναι στην ομάδα. Δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά είναι μία διαφορετική περίπτωση παίκτη. Ποτέ δεν είπα στον Ζόραν Σάβιτς ότι θέλω ο Πέιτζ να είναι μέλος της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x