Ελλάδα

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Πι Τζέι Ντοζίερ

Ο Ολυμπιακός αναζητά ενίσχυση στα γκαρντ και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί είναι ο Πι Τζέι Ντοζίερ, που έμεινε ελεύθερος από την Παρτίζαν.

O Oλυμπιακός αναζητά ενίσχυση στην περιφέρεια και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί είναι ο Πι Τζέι Ντοζίερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση στον παίκτη έτσι ώστε να τον αποκτήσουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Παρτίζαν και έκανε καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως έχει το potential να εξελιχθεί σε έναν αξιόλογο two-way παίκτη.

Παρόλα αυτά το συμβόλαιό του με τους Σέρβους ολοκληρώθηκε και έμεινε ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συνολικά στην Ευρωλίγκα, μέτρησε 9,2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ο 27χρονος γκαρντ ήρθε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας στην «πλάτη του» μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, των Σέλτικς, των Νάγκετς και των Κινγκς.

Στο Ντένβερ έκανε και την καλύτερή του σεζόν το 2020-21, μετρώντας 7,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x