Τα τελευταία νέα από τα σχέδια του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά θα μείνει, δεν θα γίνει χρήση της οψιόν. Δίνει μάχη με την Ολίμπια Μιλάνο, έχοντας καλές πιθανότητες. Βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν είναι τελειωμένο. Τον χρειάζεται πολύ τον Ντόρσεϊ, του λύνει αρκετά προβλήματα», επεσήμανε στον Τάσο Νικολόπουλο.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη γκαρντ, ο οποίος θα είναι σκόρερ. Θα είναι το βαρύ χαρτί και εκεί θα δοθούν τα πολλά χρήματα από τους Πειραιώτες και ανέφερε το πώς σκοπεύουν να κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι».

Στη συνέχεια στάθηκε στα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς, για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το αν θα ακυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Επίσης, στάθηκε στο ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο περιμένει τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες εκείνες των Λουκ Σίκμα και Μιχάλη Λούντζη, όπως έχει φανεί άλλωστε από τις προηγούμενες ημέρες. Την ώρα που γίνονται συζητήσεις για «διαζύγιο» με τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x