Ευρώπη

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο FIBA Europe Cup

Δείτε τους αντιπάλους για Ιωνικό, Περιστέρι (αν αποκλειστεί από τα προκριματικά του BCL) και Ηρακλή στο FIBA Europe Cup.

Στα μέτρα των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας, για Ιωνικό, Περιστέρι και Ηρακλή, ήταν η κλήρωση για το FIBA Europe Cup.

Ο Ηρακλής που ξεκινάει από την προκριματική φάση, ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο αρχικά με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο- Σόποτ. Σε περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» προκριθούν θα ενταχθούν στον 5ο όμιλο μαζί με μία εκ των Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν, με τη Μπαχτσεσεχίρ και την Μόρναρ Μπαρ. Oι αγώνες των τεσσάρων ομίλων της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Ο Ιωνικός που επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 37 ολόκληρα χρόνια, είχε συμπεριληφθεί στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και κληρώθηκε στον 6ο όμιλο με τον νικητή του ζευγαριού Μονς/Λέιντεν, την Αντβέρπ και τη Σπόρτινγκ.

Το Περιστέρι, που θα παίξει στη διοργάνωση αν αποκλειστεί στα προκριματικά του Basketball Champions League, κληρώθηκε στο 7ο γκρουπ και θα περιμένει ποια ομάδα δεν θα συνεχίσει στο Basketball Champions League, μια εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο και επίσης θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο/Τσμόκι/Μονς/ Λάιντεν και την Χάκρο Μέρλινς Κράιλσχαϊμ από τη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x